Gripin vaihdot ja kaikki muut golfmailojen huollot ja kustomoinnit Espoosta

Gripster Oy tekee gripin vaihdot ja muut golfmailojen korjaukset, mitoitukset, rakennukset, varrenvaihdot ja kustomoinnit kaikenmerkkisiin golfmailoihin. Palvelemme Espoossa ja Vantaalla. Tilauksesta liikkuva huoltovaunumme tulee paikan päälle tekemään huoltoja muuallekin Uudenmaan alueelle.

Ota yhteyttä!

Golfmailojen huollot ja muutostyöt monipuolisesti

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat niin gripin vaihdot kuin vaativimmat mailan korjaus-, mitoitus- tai rakennustyöt sekä kustomoinnit. Teemme urien teroitusta, kolhujen hiontaa, stamppäysta ja kirjainten maalausta. 


Meiltä saat myös erilaiset muutostyöt, kuten mailojen varren pituuden muutokset ja kulmien säädöt. Meiltä onnistuvat kaikenlaiset huolto- ja muutostyöt, mitä golfmailoille tehdään. Kysy lisätietoja palveluistamme – kerromme mielellämme lisää!Etenkin kolmessa tilanteessa golfmailat on syytä antaa ammattilaisen huollettavaksi:


1) Grippien vaihdot


Kun gripit kuluvat niin, että niiden huonokuntoisuus alkaa haitata peliä, kannattaa mailat kiikuttaa grippien vaihtoon ammattilaiselle. Vaihdon tarpeen huomaat esimerkiksi siitä, että maila tuntuu käteen liukkaalta ja joudut puristamaan sitä pitääksesi otteen.


Gripin vaihdon hinta ei päätä huimaa: Gripsterillä vaihtotyö maksaa vain kolme euroa gripiltä. Uudet gripit voi ostaa esimerkiksi Golf Centerin verkkokaupasta tai suoraan Gripsteriltä paikan päällä. Teoriassa gripit voi vaihtaa kotikonsteinkin, mutta nopeammin ja vähemmällä vaivalla homma hoituu ammattilaiselta.


2) Varsien vaihdot


Silloin tällöin mailan varsi pääsee hajoamaan. Syynä voi olla ruoste tai kolhu varressa. Esimerkiksi pienikin lommo teräsvarressa voi aiheuttaa sen, että maila napsahtaa poikki lyönnin voimasta.

Useimmiten on halvempaa vaihtaa varsi uuteen vastaavaan kuin korvata hajonnut maila uudella. Vaihtovarsien valikoima on laaja, joten tilalle löytyy varmasti erittäin hyvä korvaava vaihtoehto.


3) Pettäneet liimaukset


Joskus mailan liimaukset voivat pettää ja lapa irtoaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että maila joutaisi roskakoriin. Ammattitaitoisen mailahuoltajan käsissä lavan liimaus takaisin sujuu käden käänteessä.

Katso yhteystietomme

Monipuolinen golfmailapaja palvelee

Gripster Oy palvelee sinua ammattitaidolla ja nopeasti golfmailapajoissaan Espoossa ja Vantaalla.

 

Muistathan, että voit myös tilata huoltopäivän omalle klubillesi! Tällöin tulemme paikalle huoltovaunumme kanssa sovittuna aikana.


Voit jättää meille mailasi huoltoon ja noutaa ne erikseen sovittuna aikana. Teemme myös pikahuollot odottaessa. Tutustuitko jo grippiverkkokauppaan?

Ota yhteyttä ja kysy lisää